Alle artikelen

Hoe je uitlogt en wat er met je gegevens gebeurt

Wanneer je uitlogt, verwijdert Potty Whiz je gegevens van deze telefoon. Deze blijven bewaard in je account en komen terug wanneer je opnieuw inlogt.

Voordat je uitlogt

Gebeurtenissen die je offline hebt vastgelegd, staan alleen op deze telefoon totdat ze gesynchroniseerd zijn. Om ze te bewaren:

  1. Maak verbinding met internet.
  2. Trek op het startscherm de lijst met kinderen naar beneden en laat los om te synchroniseren.
  3. Controleer eventueel Mijn Account: de tijd naast Laatste Sync: zou nu moeten staan.

Uitloggen

  1. Tik op het tandwielpictogram rechtsboven op het startscherm.
  2. Tik op Uitloggen.
  3. Lees het bericht en tik op Ja.

Het bericht luidt: "Geregistreerde gebeurtenissen worden van dit apparaat verwijderd. Je kunt ze opnieuw ophalen door in te loggen."

Wat er gebeurt wanneer je uitlogt

  • Je kinderen, activiteiten, herinneringen en timers worden van deze telefoon verwijderd.
  • Je gegevens blijven bewaard in je account, en je gezin kan ze op hun telefoons blijven gebruiken.
  • Potty Whiz keert terug naar het welkomstscherm, en je kunt de app blijven gebruiken zonder in te loggen.
  • Als je activiteiten vastlegt terwijl je uitgelogd bent, worden ze op deze telefoon opgeslagen en de volgende keer dat je inlogt aan je account toegevoegd.

Opnieuw inloggen

  1. Tik op het tandwielpictogram rechtsboven op het startscherm.
  2. Tik op Inloggen.
  3. Log in op dezelfde manier als voorheen: Inloggen met Apple, Inloggen met Google, of je naam en e-mailadres.

Je gegevens worden opnieuw gedownload. Dit kan even duren als je veel invoer hebt. Zie Hoe je inlogt.

Probleemoplossing

Gerelateerd

Nog steeds hulp nodig?

Ons team helpt je graag verder.

Neem contact met ons op